Grove burgerbrød
Disse hamburgerbrødene er enkle å lage og smaker godt til alle typer burgere.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Løs opp gjæren i vannet og tilsett Flytende Melange.
2. Ha i mel, salt og brunt sukker i gjærblandingen og elt deigen i en kjøkkenmaskin med eltekrok i cirka 10 minutter til du har en smidig deig.
3. Dekk til bollen med et fuktig kjøkkenhåndkle eller plast, og la deigen heve på kjøkkenbenken i 1 time eller til deigen har doblet i størrelse.
4. Del deigen i 8 emner og form til runde, fine burgerbrød.
5. Legg de over på et stekebrett dekket med bakepapir og la de etterheve i cirka 30 minutter.
6. Varm opp stekeovnen til 200 grader.
7. Pensle brødene med lettpisket eggehvite og dryss gjerne på sesamfrø.
8. Stek midt i ovnen i 15-20 minutter. Avkjøl hamburgerbrødene på en rist.
Kommentarer