Helstekt kalkun er en festmiddag som nytes både på nyttårsaften og på julaften, men mange kvier seg før et tørt sluttresultat. I denne oppskriften får du steketipsene som gir deg en saftig kalkun med nydelig smak og en fyldig stuffing.

Ingredienser

10 porsjon

Stuffing

2 stk hele loff
4 stk gulrøtter
2 stk løk
1 stk egg
1 ss tørket timian
1 ss tørket basilikum
1 ts salt
1 ts pepper

Kalkun

5 kilo kalkun
1 ts salt
1 ts pepper
3 dl vann

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Original
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer

Slik gjør du

Hva synes du om oppskriften?

Kommentarer

  • Kirsti Hanssen

    Jeg lot kalkunen ligge i saltlake i 24 timer 50gr salt priser vann.-Den ble nydelig, saftig .

    • Cecilie

      Høres godt ut, Kirsti! Godt nytt år!