Hjemmelaget granola med frø og hasselnøtter
Lag din egen hjemmelagde granola! Det passer perfekt både som frokost, lunsj og kvelds, og du kan servere med både yoghurt og melk. Tips! Hjemmelaget granola smaker nydelig med yoghurt naturell og friske bær, toppet med litt honning.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Varm opp stekeovnenen til 180 grader.
2. Kok opp honning og eplejuice i en kjele. Ta kjelen av platen. Rør inn Flytende Melange med smør- og rapsolje. Bland så inn de øvrige ingrediensene, med unntak av rosinene, i samme rekkefølge som de er nevnt.
3. Dekk et stekebrett med bakepapir. Fordel blandingen utover stekebrettet. Sett den så i stekeovnen og la den steke i ca. ti minutter. Ta den så ut av stekeovnen, rør i blandingen og stek den i ca. ti minutter til.
4. Ta granolaen ut av stekeovnen. La den avkjøle og bland så inn i rosinene. Legg den så over på lufttette glass.
Kommentarer