Disse hvite sjokoladetrøflene er små og herlige smaksbomber som bokstavelig talt smelter på tungen. De er laget med hvit sjokolade og er perfekt balansert med en frisk og lett syrlig smak fra appelsin. De passer perfekt som noe søtt til kaffen eller som en søt avslutning på et deilig måltid. Oppskriften gir ca. 25 små sjokoladetrøfler.

Kommentarer

  • Kjersti s

    Skal man smelte smører får det has i sjokoladeblandingen?

    • Karina

      Hei Kersti. Smøret skal røres inn i den smeltede sjokoladeblandingen. Slik som i steg 5 🙂 Smøret skal ikke smeltes før dette. Vi håper det smaker!

  • Nina Karin Knutsen

    Og så kan vi få hvit sjokolade uten sukker, veldig bra for oss som er diabetikere. Tusen takk for oppskriften, dette blir påskekos

    • Karina

      Takk for tipset, Nina Karin! Og god påske når den tid kommer 🙂