
Ingefærlaks med bålbakte grønnsaker
Enkel
45 min
Den beste turmaten lager du selv. Denne retten egner seg utmerket som bålmat.
Ingredienser
2 porsjon
2 stk laksefileter
1 stk søtpotet
2 stk gulrøtter
1/2 stk sellerirot
1/2 stk brokkoli
4 skiver sitron
3 cm fersk ingefær
2 ss Flytende Melange
1 ts soyasaus
0.5 ts pepper
0.5 ts salt
Produkter i oppskriften
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer
Slik gjør du
1. Fisken krydres med salt og pepper.
2. Pakk fisken inn i folie sammen med sitronskiver og fersk revet ingefær.
3. Skjær rotgrønnsakene i like terninger og brokkolien i små buketter, dryss over soyasaus og pakk dem i en egen folie.
4. Tilsett flytende Melange i folien med grønnsaker og legg dem ytterst i bålet. La de ligge i 20-30 min før du legger på fisken.
5. La alt bake til fisken er ferdig og grønnsakene møre.
Kommentarer