Kakedeig i iskjeks er den nye trenddesserten alle snakker om i New York. Der finnes det til og med egne utsalgssteder for den spesielle godbiten. Den gode nyheten er at du ikke trenger å reise over dammen for å smake på godsakene. Kakedeig i iskjeks er nemlig superenkelt å lage selv. Fordel toppingen i små skåler, så kan alle velge sin egen favoritt.

Ingredienser

8 porsjon

225 gram Melange
225 gram brunt sukker
50 gram hvitt sukker
0.5 dl melk
1 ss vaniljesukker
300 gram mel
0.5 ts salt
8 stk iskjeks

Produkter i oppskriften

Melange original
Melange
En unik sammensetning av planteoljer gjør at Melange i folie egner seg svært godt til all form fo… Les mer

Kommentarer

  • trine

    Jeg gleder meg til å smake

    • Cecilie,

      Så hyggelig å høre at oppskriften frister, Trine! Håper det smakte! 🙂

  • Johannes

    Eg elsker og eg vil lage det kvar helg

    • Karina

      Hei Johannes! Ja, dette er sikkelig godt! Vi er glade for at du er enig 🙂 God helg!

      • Johannes

        Når syns dere eg kan lage det