Kakedeig i iskjeks
Kakedeig i iskjeks er den nye trenddesserten alle snakker om i New York. Der finnes det til og med egne utsalgssteder for den spesielle godbiten. Den gode nyheten er at du ikke trenger å reise over dammen for å smake på godsakene. Kakedeig i iskjeks er nemlig superenkelt å lage selv. Fordel toppingen i små skåler, så kan alle velge sin egen favoritt.
Slik gjør du
1. Pisk sammen Melange, brunt og hvitt sukker til du har en luftig og jevn masse. Har du ikke kjøkkenmaskin, kan du røre sammen Melange og sukker i en bolle.
2. Tilsett melk og vaniljesukker, og pisk eller rør med en slikkepott til alt er godt blandet.
3. Tilsett melet forsiktig og rør rundt med en slikkepott til du har en jevn kakedeig.
4. Finn frem sjokoladebiter, Non Stop, og annet strøssel du ønsker og fordel toppingene i små skåler.
5. Bruk en isskje for å forme små kuler av kakedeigen.
6. Legg en kule på en iskjeks, dypp kakedeigen i din favoritt-topping og nyt!
Tips!
Du kan også lage sjokoladekakedeig ved å tilsette 4 spiseskjeer kakaopulver sammen med melet i røren.
Jeg gleder meg til å smake
Så hyggelig å høre at oppskriften frister, Trine! Håper det smakte! 🙂
Eg elsker og eg vil lage det kvar helg
Hei Johannes! Ja, dette er sikkelig godt! Vi er glade for at du er enig 🙂 God helg!
Når syns dere eg kan lage det