Kontrasten i lagene med frisk eplemos, fløyelsmyk krem og knasende sprø kavring gjør tilslørte bondepiker til en klassiker som aldri ser ut til å gå av moten. Dette er klassisk oppskrift på den folkekjære desserten.

Kommentarer

  • Turid

    Hei, kan man lage kavring rasp noen dager før det skal spises? Så blir det enklere når den skal ordnes? Hvordan holde den sprø i såfall? Takk en deilig dessert. God jul.

    • Cecilie,

      Hei Turid! Ja, du kan lage rasp flere dager før den skal spises. Oppbevares i tett glass etter at det er helt avkjølt. Lykke til, og god jul! 🙂

  • Lillian Sandmoe

    Very nice. 👍🙏😍

    • Cecilie,

      Takk for tilbakemeldingen, Lillian! Håper det smakte 🙂

  • Inge

    Mangler sukker i kremen

    • cecilie

      Hei Inge! Det stemmer at det kun er vaniljesukker i oppskriften vår på klassiske tilslørte bondepiker. Ønsker du en søtere krem er det ikke noe i veien for å tilsette litt sukker. Lykke til! 🙂