Meksikansk gryte er en familiefavoritt som er overraskende enkel å lage fra bunnen av. De milde meksikanske smakene, sammen med ris og kjøttdeig, sørger for en komplett middag som hele familien setter pris på.

Kommentarer

  • Kai Lise Fuglerud

    Hei . Hvordan vil det bli om en kutter ut bønner. Noen i familien liker ikke bønner. Må en tilsette noe annet eller mer av det andre

    • Cecilie,

      Hei Kai Lise! Uten bønnene blir retten mindre fyldig, og du kan gjerne ha mer av det andre for å erstatte bønnene. Lykke til! 🙂

  • Melcan

    Funker det med kyllingbuljong

    • Cecilie,

      Ja, du kan gjerne bruke kyllingbuljong, Melcan! Lykke til! 🙂

  • Ole Gullik Huslende

    Hei
    Skal 1 buljongterning løses opp i 5 dl vann, og 2 dl vann i tillegg?

    • Cecilie,

      Hei Ole Gullik! Ja, det stemmer. Lykke til 🙂

  • Anita Skaara

    Hvis man skal lage gryten til mange personer – kan gryten lages dagen i forveien og bare varmes opp – i for eksempel ildfaste former dagen etter?

    • Cecilie,

      Hei Anita! Det skulle ikke være noe i veien for å lage denne dagen før, og så varme den opp. Over lav varme i en gryte på komfyren anbefales, og du kan tilsette 0,5 dl vann for å sikre at den ikke brenner seg i bunn. I ildfast form i oven vil det være en risiko for at retten blir for tørr. Lykke til! 🙂

  • Feffi

    Kjempegod og enkel gryte , som vi har laget mange ganger. En av våre favoritter.

    • Cecilie,

      Så hyggelig å høre at gryten er en favoritt hos dere, Feffi! Takk for tilbakemeldingen og lykke til med matlagingen! 😊