Nachos er en skikkelig digg vri på fredagstacoen og en perfekt rett å lage hvis dere er mange. For at chipsen ikke skal bli bløt er det lurt å ikke legge på ingrediensene før ovnen er varm og alt er klart til montering. Velg gjerne tortillachips som er litt tykke av samme grunn. Da holder den seg knasende sprø til servering. Foretrekker du en vegetarvariant, kan kjøttdeig erstattes med flere typer bønner, som chilibønner og sorte bønner, i tillegg til kidneybønner.

Ingredienser

4 porsjon

Tomatsalsa

250 gram tomater
0.5 stk rød chili
0.5 stk gul løk
1 fedd hvitløk
2 ss fersk koriander
1 ss limesaft
0.25 ts salt
0.25 ts sukker

Nachos

400 gram kjøttdeig
0.5 stk gul løk
1 pose tacokrydder
1.5 dl vann
240 gram hermetiske kidneybønner
140 gram maiskorn
300 gram salte tortillachips
150 gram revet hvitost
1 stk avokado
2 stk vårløk
2 ss fersk koriander
1 stk lime

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Original
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer

Slik gjør du

Hva synes du om oppskriften?

Kommentarer

  • Martine

    Utrolig god, både nachos og salsa! Kommer til å lage igjen🤩

    • Cecilie,

      Så gøy å høre at oppskriften faller i smak hos deg, Martine! Takk skal du ha, og lykke til når du lager denne igjen 😊

  • Inger Haug

    Super oppskrift. Og likte godt dette med flere lag. Nam nam 😃

    • Cecilie,

      Så hyggelig at oppskriften falt i smak hos deg, Inger! Takk skal du ha, og god førjulstid! 🙂

  • Banan manen

    Veldig god

    • Anne Cathrine

      Så bra oppskriften falt i smak! Og takk for hyggelig tilbakemelding 😊