Quesadillas med kylling
Quesadillas består av tortillas fylt med ost, grønnsaker og annet godt fyll. Den enkle retten er perfekt som snack rett i hånden, men er også veldig godt til både lunsj og middag med en salat ved siden av. I denne varianten har vi fylt quesadillasene med kylling, paprika og salsa.
Ingredienser
Salat
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Tørk kyllingfiletene godt med tørkepapir og skjær i strimler.
2. Varm opp Flytende Melange i en stekepanne på middels sterk varme. Ha paprika og løk i pannen og la alt surre til løken er blitt blank og myk, ca. 5 minutter.
3. Forvarm ovnen til 200 grader.
4. Pensle tortillalefsene med Flytende Melange. Legg deretter lefsene med den smurte siden ned på bakepapirkledd stekebrett.
5. Smør litt salsa på halvdelen av den første lefsen og fyll på med kylling og grønnsaker. Strø på litt revet ost og brett den andre halvdelen av lefsen over så du har en halvmåne. Gjenta med alle tortillalefsene.
6. Stek midt i ovnen i ca. 10 min, til osten er smeltet og quesadillasene er gylne.
7. Bland sammen hjertesalat, tomat, løk og koriander. Smak til med limesaft og litt salt. Server salaten og rømme ved siden av de gylne quesadillasene.
Kommentarer