Disse saftige hvitløksknutene er ikke bare lekre å se på, de smaker også nydelig. Brødet har en mild smak av hvitløk, og passer perfekt på koldtbordet eller som tilbehør til middagen. De kan fint lages på forhånd og fryses ned. Ta i så fall hvitløksknutene opp kvelden før og la dem tine i kjøleskapet, deretter varmer du de på 200 grader i 10 minutter. Oppskriften gir 8 hvitløksknuter.

Kommentarer

  • Linda

    Hei, 8 snurrer på denne mengden?! Vekten på én vil jo tilsvare ca 3 brødskiver… Skjønner man kan lage så små eller store en selv vil 😉

    • Cecilie,

      Hei Linda! Takk for at du har et våkent øye! Vi skal få vår oppskriftsansvarlige til å se på denne og gi deg svar så fort som mulig 🙂

    • Silje

      Synes også det var rart. Jeg deltr først deigen i to, og fikk av dette 20 hvitløksknuter i god størrelse.

      • Cecilie,

        Takk skal du ha for påminnelse, Silje. Vi sjekker opp denne en gang til, og kommer tilbake til deg 🙂