Her får du en saftig sjokoladekake med en frisk og lett syrlig bringebærkrem. Dette er en kake som både kan egne seg som en enkel kake til kaffen eller som en festkake. Vil du gjøre den om til en festkake kan du enkelt toppe den med flere bringebær og noen sitronmelisseblader.

Kommentarer

  • Camille

    Holder kremen seg over natten? Eller må den spiser samme dag?

    • Cecilie,

      Hei Camille! Denne kaken smaker aller best samme dag. Ønsker du å lage den dagen før, bør kremen oppbevares i lukket boks i kjøleskapet, og påføres rett før servering. Lykke til! 🙂

  • Celina

    Dette må være den beste sjokoladekaken jeg har laget – og smakt! Og ekstra god med det syrlige fra bringebærene 🙂

    • Cecilie,

      Vi blir så glade for slike tilbakemeldinger, Celina! Så hyggelig å høre at kaken er den beste du har laget. Tusen takk skal du ha, og god bakelyst til deg! 🙂