Parmesanfries med urtemajones
Sprø, hjemmelagde parmesanfries gir deg den perfekte kombinasjonen av salt og umami, mens urtemajonesen er den friske og syrlige prikken over i-en. Disse parmesanfriesene passer helt ypperlig som tilbehør til burgere, til grillmat eller bare som digg snacks.
Ingredienser
Parmesanfries
Urtemajo
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Parmesanfries
1. Varm opp ovnen til 200 grader.
2. Vask poteten godt i rennende vann og tørk den med kjøkkenpapir.
Tips!
I denne oppskriften har vi brukt 8 store poteter som tilsammen utgjør 1,2 kg.
Du kan bruke bakepotet som Estima og Marfona, eller en kokefast potet som astrix, amandine, beate eller store nypoteter.
4. Skjær opp poteten i fries-strimler.
5. Legg potetstrimlene på et bakebrett dekket med bakepapir og ha over med Flytende Melange, parmesanost, salt og pepper.
6. Stek på midterste rille i ovnen i 40 minutter.
Kommentarer