
Parmesanfries med urtemajones
Enkel
50 min
Sprø, hjemmelagde parmesanfries gir deg den perfekte kombinasjonen av salt og umami, mens urtemajonesen er den friske og syrlige prikken over i-en. Disse parmesanfriesene passer helt ypperlig som tilbehør til burgere, til grillmat eller bare som digg snacks.
Ingredienser
4 porsjon
Parmesanfries
Urtemajo
Produkter i oppskriften
Mills MAJO
Mills MAJO er en frisk og luftig majones som passer ekstra godt som dipp til potetbåter, fries og… Les mer
Slik gjør du
Parmesanfries
1
Varm opp ovnen til 200 grader.
2
Vask poteten godt i rennende vann og tørk den med kjøkkenpapir.
3
Tips!
I denne oppskriften har vi brukt 8 store poteter som tilsammen utgjør 1,2 kg.
Du kan bruke bakepotet som Estima og Marfona, eller en kokefast potet som astrix, amandine, beate eller store nypoteter.
4
Skjær opp poteten i fries-strimler.
5
Legg potetstrimlene på et bakebrett dekket med bakepapir og ha over med Flytende Melange, parmesanost, salt og pepper.
6
Stek på midterste rille i ovnen i 40 minutter.