
Agurksandwich med kaviar, kremost og reddik
Enkel
25 min
Denne friske sandwichen er inspirert av en klassisk cucumber sandwich som britene elsker å spise til en god kopp te. Vi har tilført kaviar og reddik, som smaker nydelig til de milde smakene av agurk og kremost.
Ingredienser
2 porsjon
Pepper
Produkter i oppskriften
Mills Original kaviar
Mills kaviar er et tradisjonsrikt pålegg som generasjoner av nordmenn har hatt på brødskivene gje… Les mer
Slik gjør du
1
Skjær skorpene av brødet og smør to av skivene med kremost.
2
Skjær agurk og reddiker i tynne skiver og legg dem utover kremosten. Du kan gjerne bruke ostehøvel for å lage ekstra tynne skiver.
3
Dryss på litt kvernet pepper.
4
Smør godt med Mills kaviar på de to andre skivene og legg dem på toppen med kaviaren ned.
5
Del sandwichen i to og server med en kopp nytrukket te.
Kommentarer