
Avokadofries med chilimajones
Enkel
			25 min
		Avokadoen har neppe smakt bedre enn som avokadofries. Her får du avokado med en knasende sprø skorpe og en kremet kjerne, med en fyldig og nøtteaktig smak. Bakte avokadofries passer både som tilbehør til middagen, eller som snacks når du har lyst på noe skikkelig godt.
Ingredienser
2 porsjon
					
				Chilimajones
Avokadofries
				1 stk avokado
			
			
		
				0.5 stk lime
			
			
		
				1 stk egg
			
			
		
				1 dl panko paneringsmel (kan erstattes med griljermel)
			
			
		
				4 ss Flytende Melange
			
			
		Produkter i oppskriften
						Mills Ekte Majones
						
				
							Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
 Les mer
						
					Slik gjør du
Chilimajones
Avokadofries
1. Varm opp ovnen til 200 grader.
2. Del avokadoen i to, fjern steinen og skallet og del avokadoen i skiver.
3. Press limesaften over avokadoskivene.
4. Pisk egg i en skål og ha pankomel i en annen skål.
5. Dypp avokadoskivene først i egg, deretter i pankomel og legg de på en bakepapirkledd langpanne.
6. Dryss Flytende Melange over avokadoene.
7. Bak i ovnen i 15 minutter eller til paneringen er gyllen.
8. Nyt avokadofriesene sammen med den smakfulle chilimajonesen.




Kommentarer