Eggesalat med dill og rødløk
Enkel
15 min
Eggesalat er en klassiker som passer til både lunsj, frokost og kvelds. I denne varianten har vi smaksatt påleggssalaten med dill og rødløk, noe som gjør at den egner seg spesielt godt under røkelaks eller reker.
Ingredienser
2 porsjon
3 stk egg
50 gram Mills Ekte Majones
50 gram lettrømme
2 ss frisk dill, finhakket
0.5 stk rødløk
0.25 stk sitron, saften
0.5 ts salt
0.25 ts pepper
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1. Kok eggene i cirka 10 minutter, til de er hardkokte. Avkjøl i kaldt vann.
2. Skrell og grovhakk eggene.
3. Finhakk frisk dill og rødløk.
4. Rør sammen majones, lettrømme, finhakket dill, finhakket rødløk, sitron, salt og pepper.
5. Vend til slutt inn de grovhakkede eggene.
Tips!
Lurer du på hvordan du koker egg? Følg vår enkle guide og du trenger aldri mer ergre deg over for bløte eller harde egg: Slik får du perfekt kokte egg – hver gang
Tester ut denne oppskriften i dag til julelunsj med venner
Hei Åse! Håper salaten ble vellykket i julelunsjen din. Fortell oss gjerne hvordan det gikk 🙂
Veldig god oppskrift😊
Takk for hyggelig tilbakemelding, Tove! Lykke til med eggesalaten. Kanskje du skal ha den til julematen? God førjulstid til deg 🙂