Eggesalat med dill og rødløk
Enkel
15 min
Eggesalat er en klassiker som passer til både lunsj, frokost og kvelds. I denne varianten har vi smaksatt påleggssalaten med dill og rødløk, noe som gjør at den egner seg spesielt godt under røkelaks eller reker.
Ingredienser
2 porsjon
3 stk egg
50 gram Mills Ekte Majones
50 gram lettrømme
2 ss frisk dill, finhakket
0.5 stk rødløk
0.25 stk sitron, saften
0.5 ts salt
0.25 ts pepper
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1
Kok eggene i cirka 10 minutter, til de er hardkokte. Avkjøl i kaldt vann.
2
Skrell og grovhakk eggene.
3
Finhakk frisk dill og rødløk.
4
Rør sammen majones, lettrømme, finhakket dill, finhakket rødløk, sitron, salt og pepper.
5
Vend til slutt inn de grovhakkede eggene.
6
Tips!
Lurer du på hvordan du koker egg? Følg vår enkle guide og du trenger aldri mer ergre deg over for bløte eller harde egg: Slik får du perfekt kokte egg – hver gang
Veldig god oppskrift😊
Takk for hyggelig tilbakemelding, Tove! Lykke til med eggesalaten. Kanskje du skal ha den til julematen? God førjulstid til deg 🙂