Gado-gado er en indonesisk salat som typisk serveres sammen med en krydret og kremet peanøttsaus. Salaten består av både kokte og rå grønnsaker, og serveres ofte med tofu eller tempeh, kokt egg, og sprø elementer som sprøstekt løk, peanøtter eller rekechips. I denne varianten har vi blant annet brukt kokte poteter og aspargesbønner, rå kål og gulrot, i tillegg til egg.

Ingredienser

4 porsjon

Salat

250 gram poteter (rester av kokte poteter fungerer godt)
3 stk egg
250 gram kål
1 stk gulrot
1 stk rød paprika
100 gram aspargesbønner
100 gram bønnespirer

Peanøttsaus

1 ss soyasaus
3 ss honning
1 stk lime
1 fedd hvitløk
1 stk chili

Produkter i oppskriften

Mills Peanut Butter
Mills Peanut Butter
Mills Peanut Butter er et naturlig kosepålegg, rikt på nøtter som smaker godt og gir energi. Les mer

Kommentarer