Gado-gado med peanøttsaus
Enkel
40 min
Gado-gado er en indonesisk salat som typisk serveres sammen med en krydret og kremet peanøttsaus. Salaten består av både kokte og rå grønnsaker, og serveres ofte med tofu eller tempeh, kokt egg, og sprø elementer som sprøstekt løk, peanøtter eller rekechips. I denne varianten har vi blant annet brukt kokte poteter og aspargesbønner, rå kål og gulrot, i tillegg til egg.
Ingredienser
4 porsjon
Salat
250 gram poteter (rester av kokte poteter fungerer godt)
3 stk egg
250 gram kål
1 stk gulrot
1 stk rød paprika
100 gram aspargesbønner
100 gram bønnespirer
Peanøttsaus
Produkter i oppskriften
Mills Peanut Butter
Mills Peanut Butter er et naturlig kosepålegg, rikt på nøtter som smaker godt og gir energi.
Les mer
Slik gjør du
Salat
1. Kok poteter møre og del dem i terninger.
Tips!
Kok eggene til de er hardkokte. Avkjøl og del dem i båter. Vil du vite hvordan du får perfekt kokte egg? Få tipsene her.
3. Kutt kål, gulrot og paprika i strimler.
4. Skjær av endene på aspargesbønnene og kok dem i en kjele med vann i 2-3 minutter.
5. Fordel alle ingrediensene i en skål eller bolle, og topp salaten med bønnespirer.
Kommentarer