Kung pao kylling
Enkel
30 min
Kung pao kylling er en av klassikerne fra det kinesiske szechuankjøkkenet. En fyldig kyllingrett med smak av både søt honning, chili og pepper. Server den med kokt ris og du har en komplett middag.
Ingredienser
4 porsjon
Marinade
1 ts pepper
1 ss maisenna
2 ss soyasaus
450 gram kyllingfilet
Grønnsaker
4 ss Flytende Melange
1 stk rød chili
2 stk hvitløksfedd
1 cm frisk ingefær
1 stk brokkoli
2 stk vårløk
Saus
1 ts maisenna
3 ss vann
2 ss soyasaus
3 ss honning
50 gram Mills Peanut Butter
20 gram peanøtter (til pynt)
Produkter i oppskriften
Mills Peanut Butter
Mills Peanut Butter er et naturlig kosepålegg, rikt på nøtter som smaker godt og gir energi.
Les mer
Slik gjør du
Marinade
Grønnsaker
1
Finhakk chili, hvitløk og ingefær. Del brokkolien i buketter og kutt vårløken i ringer.
2
Varm opp en stekepanne på middels varme med 2 ss Flytende Melange. Fres chili, hvitløk og ingefær på middels varme i 2-3 minutter. Tilsett brokkolibukettene og vårløken og fres i ytterligere 2-3 minutter. Ha grønnsakene over på en tallerken og sett til side.
3
Varm opp 2 ss Mills Soyaolje i stekepannen. Ta kyllingen ut av kjøleskapet og stek til den er gyllenbrun og gjennomstekt.
Har laget denne retten flere ganger, like godt hver gang 😋
Hei Anne! Så hyggelig å høre at kyllingretten falt i smak! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen! 🙂
Må lage denne retten 👍🌹
Hei Ellinor! Så hyggelig å høre at oppskriften frister! Ja, denne er virkelig en smaksrik og nydelig rett, lykke til med matlagingen! 🙂