Havrevafler med peanøttsmør
Med peanøttsmør i røren får du fyldige og smakfulle havrevafler som blir både saftige og sprø. Vi har toppet dem med vaniljeis og karamellsaus for en liten smaksbombe av en dessert. Vaflene kan også toppes med salt pålegg, og nytes til frokost, lunsj og kvelds. Oppskriften gir ca. 8 plater.
Ingredienser
Vafler
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Bland havremel, hvetemel, bakepulver og sukker i en bolle.
2. Rør inn melk, egg og Mills Peanut Butter. Bland inn Flytende Melange til slutt.
3. La røren stå og svelle i 10 minutter.
4. Stek vaflene gylne i et vaffeljern. Pensle vaffeljernet godt med Flytende Melange mellom hver steking for å unngå at vaflene setter seg fast i jernet.
5. Server vaflene med vaniljeiskrem og karamellsaus. Du kan også gå for en mer salt versjon og toppe vaffelen med kyllingpålegg, ost, salami eller spekeskinke.
Forholdet mellom tørt og væske kan umulig stemme..
Hei ME! Da har vår oppskriftsekspert sett på denne, og foreslår at du kan spe med mer melk ved behov fordi havremel trenger mer væske enn annet mel. Lykke til med bakingen 🙂