Hvitløksmajones
Enkel
10 min
En god hvitløksmajones inneholder akkurat passe mengde hvitløk. Bruker du for mye kan det overdøve de andre, gode smakene i retten. Et annet lurt tips er å velge så fersk hvitløk som mulig, da gammel hvitløk fort kan gi en sterk og stram smak.
Ingredienser
1 porsjon
150 gram Mills MAJO
1 fedd fersk hvitløk, presset
Produkter i oppskriften
Mills MAJO
Mills MAJO er en frisk og luftig majones som passer ekstra godt som dipp til potetbåter, fries og… Les mer
Slik gjør du
Tips!
Hvordan vet du om hvitløken er fersk? Har hvitløken grønn kjerne og har krympet i skallet sitt, er den mest sannsynligvis gammel. Du kan også kjenne det på lukten. Fersk hvitløk lukter friskt og mildt, mens gammel hvitløk gjerne får en stram lukt.
2. Lag hvitløksmajonesen ved å blande sammen Mills MAJO og presset hvitløk.
3. Hvitløksmajones smaker fantastisk på burgeren, eller som en dipp til pommes frites, potetbåter eller andre grønnsaker.
Kommentarer