
Hvitløksmajones
Enkel
10 min
En god hvitløksmajones inneholder akkurat passe mengde hvitløk. Bruker du for mye kan det overdøve de andre, gode smakene i retten. Et annet lurt tips er å velge så fersk hvitløk som mulig, da gammel hvitløk fort kan gi en sterk og stram smak.
Ingredienser
1 porsjon
150 gram Mills MAJO
1 fedd fersk hvitløk, presset
Produkter i oppskriften
Mills MAJO
Mills MAJO er en frisk og luftig majones som passer ekstra godt som dipp til potetbåter, fries og… Les mer
Slik gjør du
1
Tips!
Hvordan vet du om hvitløken er fersk? Har hvitløken grønn kjerne og har krympet i skallet sitt, er den mest sannsynligvis gammel. Du kan også kjenne det på lukten. Fersk hvitløk lukter friskt og mildt, mens gammel hvitløk gjerne får en stram lukt.
2
Lag hvitløksmajonesen ved å blande sammen Mills MAJO og presset hvitløk.
3
Hvitløksmajones smaker fantastisk på burgeren, eller som en dipp til pommes frites, potetbåter eller andre grønnsaker.