Kremet kyllingsalat med eple
Kremet kyllingsalat er en populær påleggssalat som passer ypperlig på rundstykkene til helgefrokosten, på brødskiva i matpakka, eller som en rett på koldtbordet. Vi har laget vår smakfulle kyllingsalat med biter av eple som gir en frisk og knasende sprø smak.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Varm opp en stekepanne på middels sterk varme med Flytende Melange.
2. Ha strimlet kyllingfilet i stekepannen og gi kjøttet en rask bruning på alle sider.
3. Senk temperaturen ned til lavt, legg på lokk på pannen og stek kyllingen videre under lokk i 4 til 5 minutter. La kyllingen avkjøles på en tallerken i 10 til 15 minutter.
4. Skrell eplet og fjern kjernen. Del eplet i små terninger.
5. Finhakk vårløken.
6. Bland sammen Mills majones og crème fraîche i en bolle.
7. Press hvitløksfeddene og bland de sammen med majonesblandingen.
8. Ha kyllingbiter, eplebiter og vårløk i bollen, og vend det inn i majonesblandingen. Press over sitronsaften og smak til med salt og pepper.
9. Server kyllingsalaten på favorittskiven din.
Kommentarer