Kung pao kylling
Kung pao kylling er en av klassikerne fra det kinesiske szechuankjøkkenet. En fyldig kyllingrett med smak av både søt honning, chili og pepper. Server den med kokt ris og du har en komplett middag.
Ingredienser
Marinade
Grønnsaker
Saus
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Marinade
Grønnsaker
1. Finhakk chili, hvitløk og ingefær. Del brokkolien i buketter og kutt vårløken i ringer.
2. Varm opp en stekepanne på middels varme med 2 ss Flytende Melange. Fres chili, hvitløk og ingefær på middels varme i 2-3 minutter. Tilsett brokkolibukettene og vårløken og fres i ytterligere 2-3 minutter. Ha grønnsakene over på en tallerken og sett til side.
3. Varm opp 2 ss Mills Soyaolje i stekepannen. Ta kyllingen ut av kjøleskapet og stek til den er gyllenbrun og gjennomstekt.
Saus
1. Bland sammen maisenna, vann, soyasaus, honning og Mills Peanut Butter.
2. Hell sausen over i pannen med kyllingen. Tilsett grønnsakene, bland det hele godt sammen og stek videre i 2 minutter.
3. Grovhakk peanøttene og strø disse over kung pao kyllingen til slutt. Server gjerne sammen med kokt ris.
Har laget denne retten flere ganger, like godt hver gang 😋
Hei Anne! Så hyggelig å høre at kyllingretten falt i smak! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen! 🙂
Må lage denne retten 👍🌹
Hei Ellinor! Så hyggelig å høre at oppskriften frister! Ja, denne er virkelig en smaksrik og nydelig rett, lykke til med matlagingen! 🙂