Kung pao kylling er en av klassikerne fra det kinesiske szechuankjøkkenet. En fyldig kyllingrett med smak av både søt honning, chili og pepper. Server den med kokt ris og du har en komplett middag.

Ingredienser

4 porsjon

Marinade

1 ts pepper
1 ss maisenna
2 ss soyasaus
450 gram kyllingfilet

Grønnsaker

1 stk rød chili
2 stk hvitløksfedd
1 cm frisk ingefær
1 stk brokkoli
2 stk vårløk

Saus

1 ts maisenna
3 ss vann
2 ss soyasaus
3 ss honning
20 gram peanøtter (til pynt)

Produkter i oppskriften

Mills Peanut Butter
Mills Peanut Butter
Mills Peanut Butter er et naturlig kosepålegg, rikt på nøtter som smaker godt og gir energi. Les mer

Kommentarer

  • Anne Stokke

    Har laget denne retten flere ganger, like godt hver gang 😋

    • Cecilie

      Hei Anne! Så hyggelig å høre at kyllingretten falt i smak! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen! 🙂

  • Ellinor

    Må lage denne retten 👍🌹

    • cecilie

      Hei Ellinor! Så hyggelig å høre at oppskriften frister! Ja, denne er virkelig en smaksrik og nydelig rett, lykke til med matlagingen! 🙂