Kyllingsalat med karridressing
Kyllingsalat er en lett og frisk favoritt som passer like godt til lunsj som til middag. Denne varianten er toppet med en deilig dressing av karri og lime, som setter ekstra god smak på salaten.
Ingredienser
Karridressing
Kyllingsalat
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Kyllingsalat
1. Varm opp en stekepanne på middels høy varme med Flytende Melange.
2. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper.
3. Stek kyllingfiletene i cirka 2 minutter på hver side, slik at de får en gyllen og smakfull stekeskorpe. Legg på lokk eller dekk stekepannen med aluminiumsfolie og senk varmen til lav. La kyllingfiletene steke videre under lokk i cirka 10 minutter.
4. Kutt agurken i to og del den i strimler med en ostehøvel eller potetskreller. Del mangoen og avokadoen i skiver. Finhakk chilien.
5. Ha salatblanding i skålene og legg på agurk, mango og avokado. Dryss over finhakket chili.
6. Del kyllingfiletene i skiver og ha over salaten. Topp kyllingsalaten med karridressing.
Kommentarer