Kyllingsandwich med chiliaioli
Om du har lyst på en skikkelig digg lunsj eller en kjapp middag, så er kyllingsandwich en sikker vei å gå. Et saftig kyllingbryst mellom to knasende sprø brødskiver, fylt med aioli, avokado, tomat og salat, smaker fantastisk og er raskt å lage. Med denne fremgangsmetoden for steking av kyllingbryst, er du dessuten garantert en skikkelig saftig kylling.
Ingredienser
Chiliaioli
Sandwich
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Chiliaioli
Sandwich
1. Varm opp en stekepanne til middels varme og ha i Flytende Melange. Når fargen på Melange er nøttebrun betyr det at margarinen har 180 grader, som er perfekt steketemperatur for kylling.
2. Stek kyllingbrystene i 2 minutter på hver side. Skru temperaturen på platen ned til lav, legg på lokk og la kyllingbrystene steke videre i 7 minutter.
3. Rens tomat og avokado, og skjær grønnsakene i skiver.
4. Rist brødskivene med en brødrister eller under grillelementet i ovnen. Smør rikelig med chiliaioli på de ristede brødskivene.
5. Legg på salat, tomatskiver, kyllingbryst og avokado mellom to ristede brødskiver, og server.
Kommentarer