Løkringer med tartarsaus
Stekte løkringer med tartarsaus er en skikkelig digg rett som både kan nytes som snacks for seg selv, eller som tilbehør til burgeren. Her får du myke løkringer pakket inn i en knasende sprø panering, servert med en smakfull tartarsaus. Varmebehandlingen gir løken en fantastisk sødme som går perfekt til den syrlige og salte tartarsausen.
Ingredienser
Tartarsaus
Løkringer
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Tartarsaus
Løkringer
1. Rens løken og del den opp i 1 cm tykke ringer. Fjern den midterste delen slik at du kun har løkringer.
2. Ha hvetemel, salt og pepper i en skål, og bland det godt sammen.
3. Ha egg og melk i en annen skål og pisk det godt sammen.
4. Ha panko i en tredje skål.
5. Løkringene paneres ved å først dyppes i hvetemel, deretter i eggeblandingen og til slutt i pankopaneringen. Paner alle løkringene og legg de på et fat før du gjør klart for steking.
6. Varm opp Flytende Melange i en stekepanne med høye kanter på middels sterk varme.
7. Legg de panerte løkringene i den varme oljen, en og en av gangen til toppen av stekepannen er dekket.
8. Vend løkringene når de er gylne på undersiden, etter cirka 30 sekunder, og stek videre til de er gylne på oversiden, i cirka 30 sekunder til.
9. La løkringene renne av seg på et fat med kjøkkenpapir, før du serverer de sammen med smakfull tartarsaus.
Kommentarer