Sprøtt og saftig ostesmørbrød med fire oster og karamellisert løk
Dette ostesmørbrødet er saftig og sprøtt, med en fantastisk kombinasjon av syrlig løk, søt sennep og fyldig smeltet ost. Hemmeligheten ligger i stekingen, hvor vi bruker majones for å få en ekstra saftig og sprø utside.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Skrell løken og del den i tynne halve skiver.
2. Varm opp en stekepanne på middels varme med Flytende Melange.
3. Legg i løkskivene og dryss over sukker og balsamico. Stek løken mens du rører kontinuerlig til løken er myk, brunet og karamellisert, det tar cirka 10 minutter.
4. Smør den ene siden av brødskivene med søt sennep. Legg på ost og karamellisert løk. Lukk ostesmørbrødet.
5. Smør utsidene av ostesmørbrødet med Mills Majones.
6. Varm opp en stekepanne til middels sterk varme. Legg ostesmørbrødet i pannen og stek til det er gyllent, i cirka 3 minutter. Snu det deretter på andre siden og stek i 3 minutter til, eller til ostesmørbrødet er gyllent og osten er smeltet.
Nam!!