Pitabrød med strimlet svinekjøtt og karrimajones
Enkel
20 min
Når hverdagen er hektisk er det fint å ha raske middagsalternativer å ty til. Denne retten med fylt pitabrød lager du på 20 minutter, og den er dessuten full av gode smaker fra karri og friske epler.
Ingredienser
4 porsjon
Karrimajones
Pitabrød med svin
2 ss Flytende Melange
400 gram strimlet svinekjøtt
0.5 ts salt
0.25 ts pepper
150 gram salat
4 stk pitabrød
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
Karrimajones
Pitabrød med svin
1. Varm opp en stekepanne på middels sterk varme med Flytende Melange.
2. Ha strimlet svinekjøtt over i pannen og stek kjøttet mens du vender bitene ofte med stekespaden. Ta stekepannen av varmen så snart kjøttbitene er gjennomstekt. Det er avhengig av tykkelsen på bitene, men vil ta rundt fem minutter. Smak til med salt og pepper.
3. Legg pitabrødene inn i den varme stekeovnen og varm brødene i 3 minutter.
4. Finhakk salaten.
5. Server pitabrødene med salat, strimlet svinekjøtt og karrimajones.
Kommentarer