Rødbetsalat er nydelig tilbehør til julens leverpostei. Prøv denne friske varianten med eple og pepperrot – å lage den selv er enklere enn du tror!

Ingredienser

2 porsjon

1 stk glass syltede rødbeter
1 stk eple
0.5 stk rødløk
1 dl hakket gressløk
2 ss rømme
1 ts revet pepperrot
0.5 ts salt
0.5 ts grovkvernet pepper

Produkter i oppskriften

Tube med Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951. Les mer

Kommentarer

  • Marianne

    Hvor lenge holder salaten seg?

    • Cecilie,

      Hei Marianne! Salaten holder seg minst en uke i kjøleskapet. Lykke til! 🙂

  • Kristin B

    Denne har vi brukt flere år på rad, og den har virkelig blitt en schlager 🙂 guffer på med litt ekstra pepperrot og blander inn litt av de vakuumpakkede rødbetene fra Kolonihagen. Takk Mills🌟🧑‍🎄🌟

    • Cecilie,

      Så koselig å høre at denne er en slager hjemme hos deg, Kristin! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen! 🙂

  • Ann Herdis Tande

    Nydelig

    • Cecilie,

      Hei Ann Herdis! Hyggelig å høre at rødbetsalaten faller i smak! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen 😊

  • Anita Hoel

    Hei. Har akkurat laget den. Tok i litt mere rømme, og klementin. Smaken er god, og tror nok den blir bedre når den får stå litt. Grei og god oppskrift, noe alle kan lage.
    Tusen takk og God Jul🌲

    • Cecilie,

      Herlig å høre at salaten falt i smak, Anita! God jul til deg! 🙂

  • Kari

    Oppskrifta er helt grei og salaten ble god. Jeg tilsatte imidlertid mer rømme, og biter av klementiner for å gjøre den mer kremet og julete.🎄

    • Cecilie,

      Høres ut som en nydelig salat, Kari! Takk for tipset og god førjulstid til deg! 🙂