Denne smaksrike sennepssausen passer perfekt som tilbehør til røkt og gravet laks, samt juleskinke. Og best av alt: den er ferdiglaget i en fei. Om du ønsker å lage en enda enklere versjon kan du fint nøye deg med en type sennep.

Ingredienser

4 porsjon

1 dl lettrømme
2 ss dijonsennep
1 ss grov sennep
1 ss søt sennep
2 ss hakket kapers
2 ss finhakket dill
1 ss sitronsaft
1 klype salt
litt nykvernet pepper

Produkter i oppskriften

Tube med Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951. Les mer

Kommentarer

  • Idar

    Nyyydelig!

    • Cecilie,

      Så hyggelig å høre at sausen faller i smak, Idar! Takk skal du ha, og lykke til med matlagingen i sommer 🙂

  • Kristian Edvard Meisingset

    Det trengs ikke majones i sennepssaus til gravlaks . Ellers stor fan av majones fra Mills.

    • Cecilie,

      Takk for hyggelig tilbakemelding, Kristian Edvard! Godt å høre at majonesen faller i smak. Vi er enige i at sennepssaus smaker godt både med og uten majonesen. God førjulstid til deg! 🙂