Sandwich med sopp
Enkel
20 min
En enkel og smakfull sandwich som passer like godt til både lunsj og middag. Soppen bidrar med masse deilig umamismak og et lag med Mills MAJO gjør sandwichen mer saftig og syrlig.
Ingredienser
2 porsjon
300 gram sopp
(f.eks. Portobello, aromasopp eller sjampinjong)
1 ss Flytende Melange
2 ts fersk timian
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
0.25 stk rødløk
4 skiver brød
2 ss Mills MAJO
20 gram spinat
0.25 stk sitron
Produkter i oppskriften
Mills MAJO
Mills MAJO er en frisk og luftig majones som passer ekstra godt som dipp til potetbåter, fries og… Les mer
Slik gjør du
1. Rens soppen og skjær i skiver.
2. Brun soppen godt i en stekepanne på høy varme.
3. Senk temperaturen til middels høy varme og tilsett flytende Melange. Tilsett timian, salt og pepper og rør om. La alt surre i cirka 1 minutt.
4. Del rødløken i tynne skiver.
5. Rist brødskivene i en brødrister, eller stek de gylne i en stekepanne.
6. Smør brødskivene med Mills MAJO og legg på spinat. Ha på soppen og skiver av rødløk, og topp med litt sitron før du lukker sandwichen med den andre brødskiven.
Kommentarer