Sarah Bernhard har blitt en julefavoritt i mange norske hjem. Hva med å teste en liten vri neste gang? Peanøttsmør i fyllet passer nemlig perfekt til den søte kaken. Denne varianten er i tillegg ekstra enkel å lage til mange, med ferdig kransekakemasse i bunnen av en langpanne som du så kan skjære opp i passende stykker. Oppskriften gir cirka 24 små kakestykker.

Ingredienser

1 porsjon

Bunn

800 gram kransekakemasse

Sjokolade- og peanøttkrem

150 gram Melange
180 gram melis
6 stk eggeplommer
3 ts kakao

Glasur

200 gram mørk sjokolade (70 % kakao)
3 ss Melange
30 gram hakkede peanøtter (til pynt)

Produkter i oppskriften

Mills Peanut Butter
Mills Peanut Butter
Mills Peanut Butter er et naturlig kosepålegg, rikt på nøtter som smaker godt og gir energi. Les mer

Kommentarer

  • Astri Torjusen

    Eggehvitter kan også fryses. Flott å bruke til Budapestrull, ikke bare Pavlova og marengs…