Sjokoladeegg med peanøttfyll
Med få ingredienser kan du imponere med hjemmelagde sjokoladeegg som vil falle i smak hos både store og små. Disse sjokoladeeggene er fylt med peanøttsmør og er enkle å lage slik at både store og små kan være med. Oppskriften gir ca. 24 sjokoladeegg.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Riv ca. 1/5 del av kokesjokoladen med et grovt rivjern, og bland godt sammen med Mills Peanut Butter og melis.
2. Ta 1 teskje av peanøttfyllet og form små egg med hendene. Legg eggene på en tallerken og ha dem i fryseren i 20 minutter. Da blir de kalde og faste, og lettere å dyppe i sjokolade.
3. Fyll en kjele 1/3 med vann og kok opp. Senk varmen til middels lav og plasser en bolle i glass eller stål i egnet størrelse over kjelen slik at du får vannbad.
4. Ha den resterende kokesjokoladen og Flytende Melange i bollen, og smelt over vannbadet. Rør om til all sjokoladen er smeltet.
5. Ta peanøtteggene ut av fryseren og dypp dem i sjokoladen. Bruk gjerne tannstikkere eller lignende til å holde eggene med når du dypper. La sjokoladen renne av litt av eggene før du legger eggene på en rist eller på et fat med bakepapir.
6. Finhakk peanøttene og dryss over sjokoladeeggene.
Tips!
Oppbevar sjokoladeeggene i kjøleskap. De holder i opptil to uker i en lufttett beholder.
Kommentarer