Vegetargryte med søtpotet og peanøtter
Enkel
30 min
Denne vegetargryten er fyldig og kremet, med en fantastisk kombinasjon av tomat, peanøtter og koriander. Toppet med litt chili, vil den garantert få fart på smaksløkene.
Ingredienser
4 porsjon
3 ss Flytende Melange
6 stk sjalottløk
4 fedd hvitløk
500 gram tomater
400 gram søtpotet
400 gram blomkål
400 ml kokosmelk
3 dl vann
1 ts spisskummen
1 ts gurkemeie
1 ts salt
3 ss Mills Peanut Butter
1 stk lime, saften
10 gram peanøtter
20 gram frisk koriander
0.5 stk chili
Produkter i oppskriften
Mills Peanut Butter
Mills Peanut Butter er et naturlig kosepålegg, rikt på nøtter som smaker godt og gir energi.
Les mer
Slik gjør du
1. Finhakk sjalottløk, hvitløk og tomater. Del søtpotet og blomkål i middels store biter, ca. 1×1 cm.
2. Varm opp en middels stor kjele på middels høy varme og ha i Flytende Melange. Fres sjalottløk og hvitløk i 2-3 minutter.
3. Tilsett tomater, søtpotet, blomkål, kokosmelk, vann, spisskummen og gurkemeie, og la det koke i cirka 20 minutter eller til grønnsakene er møre.
4. Ha i saft fra lime, salt og Mills Peanut Butter, og la det småputre til gryta tykner. Dette tar ca. 2-3 minutter.
5. Grovhakk peanøtter, koriander og chili og dryss over til slutt.
Kommentarer