Denne enkle ”terten” av polarbrød og polarkaviar er inspirert av svenskenes deilige smørbrødterter. Legg polarbrød lagvis med kaviar, salat og…
Ferske vårruller er perfekt mat å lage sammen med andre. Inviter venner til et hyggelig vårrullverksted og la gjestene fylle…
Vi har samlet alt vi elsker til frokost mellom to brødskiver, og resultatet tør vi påstå er den ultimate frokostsandwichen.…
Gjør en ny vri på fiskepinner til middag i dag! Sprøstekte fiskepinner i tortillalefser med mango, avokado og en enkel…
Om du aldri har prøvd majones i sjokoladekakerøra har du noe godt i vente! Egget og oljen i majonesen gjør…
Egg er som kjent en av hovedingrediensene i majones, men det er faktisk mulig å lage den uten. Med denne…
En god brokkolisalat har en perfekt balanse av søtt, salt og syrlig. I denne varianten har vi tilsatt bacon, eple,…
Syrlige epler blir ekstra søte når de stekes i panna med honning, og de er den perfekte følgesvenn til en…
Remulade er perfekt følge til stekt fisk og fiskepinner, og også uunnværlig på smørbrødet med roastbiff og rå løk. Denne…
Lite slår en digg sandwich når man har lyst til på noe ekstra godt til lunsj. BLT står for bacon,…
Prøv en ny vri på den klassiske lefserullen! Den krydrede og syrlige smaken av dijonnaise er som skapt for varmrøkt…
Deviled eggs, eller fylte egg som de også heter, er en morsom eggerett som består av halve egg som er…
Blinis er små russiske pannekaker laget av bokhvetemel. Tradisjonelt lages de med gjær, men denne varianten med bakepulver fungerer også…
Visste du at leverpostei er en viktig ingrediens i den tradisjonelle vietnamesiske bagetten banh mi? Den trendy gatematen har lenge…
Leverpostei med karse er en klassiker. Å dyrke karse gjør du enkelt selv, alt du trenger er karsefrø, litt bomull…