Ciabatta er italienernes svar på de franske bagettene, og har sin opprinnelse fra Verona. De ulike regionene i Italia har alle sin egen versjon, og det populære bakverket selges nå verden over. Ciabattaen er kjent for sin knasende sprø skorpe og sitt luftige innhold. Å få perfekt resultat er overraskende lett. Alt du trenger er 5 ingredienser og denne oppskriften!

Kommentarer

  • Anne R

    Veldig enkel,god oppskrift og det smaker kjempe godt.
    Annbefales 😁

    • Cecilie,

      Så hyggelig å høre, Anne! Takk for tilbakemelding, og god bakelyst til deg! 😊

  • jarle

    Fin oppskrift for meg som ikke har peiling på å bake, fint lite snikksnakk.

    • Cecilie,

      Hei Jarle! Så hyggelig å høre at oppskriften faller i smak. Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med bakingen! 🙂

  • Ole

    Kan man delsteke disse? Og i såfall hvor lenge bør man steke de og ettersteke de?

    • Cecilie,

      Hei Ole! Ja, det kan du. Reduser steketiden på ciabattaene med to minutter og frys dem ned etter at de er avkjølt. Tin dem, og etterstek ved 200 grader varmluft i 3-4 minutter. Lykke til! 🙂

  • Bakar Tor Med Hammeren

    Nydelig, men hiv i ekstra klype med salt, og kjør på med varme 250 i dei første minuttene, da poffer dei flott opp.

    • Cecilie

      Takk for tipset, Bakar Tor! God bakelyst til deg! 🙂