Spansk omelett, eller tortilla de patatas som det heter i Spania, finnes i uendelig mange varianter, men hovedingrediensene er alltid poteter og egg. Den serveres ofte oppdelt i terninger som en del av tapasbordet, men det vanligste er å skjære den i kakeskiver og servere til lunsj. Potetene sørger for at det blir en mettende omelett som fint kan fungere som et måltid i seg selv.

Kommentarer

  • Per arne

    Ok

  • Isak

    Godt

    • Cecilie,

      Hyggelig at oppskriften faller i smak, Isak, lykke til med matlagingen! 😊

  • Jeija Kvande

    Er 20 minutter alt i alt,eller er det etter at eggeblandingen er kommet i

    • Anne Cathrine

      Vi har beregnet ca. 20 minutter steketid ETTER at eggene er tilsatt. Du kan også bruke rester av kokte poteter – da vil hele omeletten ta litt kortere tid 😊

  • Johanne Vestby

    Kanskje lurt å si noe om pannediameter – sånn ca?

    • Anne Cathrine

      Hei Johanne!
      Til 4 porsjoner vil vi anbefale en ikke altfor stor stekepanne, spesielt hvis du ønsker litt høyde på omeletten. 22-24 cm i diameter vil være mer enn nok. Lykke til 😊