Får du gjester på besøk, er store kjøttstykker den sikreste veien til grillsuksess. Kjøttet lager seg nærmest selv og sørger for at du kan bruke tiden på gjestene i stedet. Entrecoten er, med sin fettmarmorering, det perfekte kjøttstykket for grillen og blir garantert saftig når du helgriller det.

Ingredienser

4 porsjon

Entrecote

800 gram entrecote, romtemperert
1 ts salt
1 ts pepper

Grønnsaksspyd

1 stk rødløk
2 stk maiskolber
1 stk paprika
0.5 stk squash

Grillspyd

0.5 ts salt
0.5 ts pepper

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Original
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer

Kommentarer

  • Aase Laila

    Når du skriver direkte og indirekte varme hva er forskjellen i en grill ?

    • Cecilie

      Hei! Det betyr at du på grillen lager to varmesoner: Den med direkte varme er der hvor grillkullene ligger rett under risten, og den med indirekte varme er den delen av grillristen som ikke har grillkull under seg. For at dette skal fungere mest effektivt er det best med lokk på grillen. Lykke til! 🙂