Kjøttkaker i brun saus er en klassisk middagsrett som mange kjenner igjen fra barndommen eller bestemors kjøkken. Saftige, hjemmelagde kjøttaker er enkelt å lage, og smaker aller best i en fyldig brun saus, server sammen med kokte poteter og gulrøtter ved siden av.

Ingredienser

4 porsjon

Kjøttkaker

0.5 stk løk
400 gram kjøttdeig
2 ss potetmel
1 dl melk
1 ts salt
1 ts pepper

Brun saus

6 ss hvetemel
8 dl kjøttbuljong
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
Sukkerkulør (valgfritt)

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Original
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer

Kommentarer

  • Astrid Gulbrandsen

    Serveres med hjemmelaget erterstuing! 😊

    • sorsig

      Hei Astrid, kjøttkaker og ertestuing er topp kombinasjon. God middag 🙂