Ovnsbakt ørret med koriander
Prøv ovnsbakt ørret med koriander servert med aspargesbønner, blomkål og soyasjy – sunn, enkel og knallgod middag som hele familien liker.
Ingredienser
Poteter
Pepper
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Kok poteter.
Varm ovnen til 200 grader. Legg fisken på et stekebrett med bakepapir med skinnet ned, og stek fisken i 8 – 10 minutter avhengig av tykkelsen på fisken.
Hakk koriander og legg det i en bolle. Riv skallet av limen og finnhakk halvparten av rødløken. Ha skallet og saften fra limen og rødløken i bollen og bland inn Flytende Melange med smør- og rapsolje. Rør godt om.
Del aspargesbønnene i to, og gi dem et raskt oppkok. Avkjøl så aspargesbønnene i kaldt vann.
Del blomkålen i små buketter og hakk resten av rødløken. Ha godt med Melange i stekepannen og stek blomkål og rødløk på middels varme. Legg aspargesbønnene i pannen mot slutten av steketiden.
Kvern pepper over grønnsakene og bland inn soyasausen.
Ta fisken ut av stekeovnen og fordel korianderblandingen over fisken. Sett fisken tilbake i stekeovnen og stek i ytterligere 2 minutter.
Kommentarer