
Klassisk roastbiff med remulade
Slik gjør du
-
Varm opp ovnen til 125 grader.
-
Gni inn kjøttet med salt og pepper.
-
Varm opp en stekepanne med flytende Melange. Når flytende Melange er nøttebrun har pannen riktig temperatur til bruning av kjøttet. Brun kjøttet på alle sider.
-
Legg kjøttet over i en ildfast form og stikk et steketermometer i midten av kjøttstykket.
-
La kjøttet steke til det når en kjernetemperatur på 58 grader.
-
La kjøttet hvile minst 10 minutter før servering.
-
Server roastbiff sammen med Mills remulade på koldtbordet, eller lag smakfulle brødskiver med roastbiff, remulade, rødløk og tomat.
-
Roastbiffen holder seg god i tre dager i kjøleskap om den er pakket inn i plastfolie.
-
Tips! Vil du ha kjøttet mer eller mindre stekt? Når steketermometeret viser 55 grader er kjøttet rødt, ved 58-65 grader er kjøttet rosa.
Antall porsjoner:
- 800 gram flatbiff, mørbrad eller stek av storfe
- 1 ts salt
- 1 ts pepper
- 4 ss Flytende Melange
- 1 pk Mills Ekte Remulade
Kommentarer