Rester av kalkun passer perfekt i en smaksrik tacosuppe. Har du ikke kalkun kan du bruke rester av kylling, pølser, kjøttdeig eller bare ekstra bønner. I tillegg til hvite bønner som vi har brukt her kan du også bruke kidneybønner og pintobønner. Suppen kan toppes med frisk koriander, rød eller grønn chili i skiver, små tomatterninger, avokado, revet ost, knuste tacoskjell, nachochips eller en rømmeklatt. Er dere flere som skal spise sammen kan du sette frem små skåler med topping, så kan alle velge det de liker best!

Ingredienser

4 porsjon

1 stk løk, finhakket
4 ss tacokrydder
1 fedd hvitløk, finhakket
5 dl vann
1 boks hakkede tomater (à 400 gram)
1 boks hvite bønner (à 380 gram)
1 stk rød paprika, skåret i terninger
1 boks mais (à 380 gram)
400 gram kalkunkjøtt i terninger

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Original
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer

Kommentarer