
Vegetartaco med bønner
Slik gjør du
Bønnestuing:
-
Skyll bønnene i kaldt vann og la de renne av seg.
-
Varm opp flytende Melange i stekepanne på middels sterk varme. Stek finhakket løk til den blir blank og myk. Tilsett finhakket hvitløk og stek videre cirka 1 minutt under omrøring.
-
Tilsett bønner, hermetiske tomater, eddik, honning og tacokrydder.
-
Rør om og la blandingen surre forsiktig i 5 minutter. Smak til med mer krydder og tilsett litt vann dersom stuingen blir for tørr.
-
TIPS: Du kan mose bønnene lett med en potetstamper dersom du ønsker en mer most stuing.
Hurtigsyltet løk:
-
Skjær rødløk i tynne båter eller skiver.
-
Legg løken i bolle, dryss over sukker og tilsett limesaft. Rør rundt til sukkeret er oppløst.
-
Sett bollen i kjøleskapet i minimum 30 minutter før servering.
Til servering:
-
Varm opp lefsene som anvist på pakningen.
-
Fyll lefsene med varm bønnestuing og topp med granateplekjerner, syltet rødløk, avokado, smuldret fetaost og finhakket koriander.
Antall porsjoner:
- BØNNESTUING:
- 2 bokser kidneybønner (à 380 gram)
- 3 ss Flytende Melange
- 1 stk gul løk, finhakket
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 boks hakkede tomater (à 400 gram)
- 2 ss eplesidereddik eller sitron
- 2 ss flytende honning
- 2 ss tacokrydder
- HURTIGSYLTET RØDLØK:
- 1 stk rødløk
- 1 stk lime, saften
- 1 ts sukker
- TIL SERVERING:
- 12 små tortillalefser
- 1 stk granateple
- 2 stk avokado, i terninger
- 100 gram fetaost, smuldret
- 4 ss fersk koriander, finhakket
Produkter i oppskriften

Kommentarer