Eggesalat med dill og rødløk

Enkelt
15 min.
Eggesalat er en klassiker som passer til både lunsj, frokost og kvelds. I denne varianten har vi smaksatt påleggssalaten med dill og rødløk, noe som gjør at den egner seg spesielt godt under røkelaks eller reker.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Kok eggene i cirka 10 minutter, til de er hardkokte. Avkjøl i kaldt vann.

  2. Skrell og grovhakk eggene.

  3. Finhakk frisk dill og rødløk.

  4. Rør sammen majones, lettrømme, finhakket dill, finhakket rødløk, sitron, salt og pepper.

  5. Vend til slutt inn de grovhakkede eggene.

  6. Tips! Lurer du på hvordan du koker egg? Følg vår enkle guide og du trenger aldri mer ergre deg over for bløte eller harde egg: Slik får du perfekt kokte egg – hver gang

Antall porsjoner:

  • 3 stk egg
  • 50 gram Mills Ekte Majones
  • 50 gram lettrømme
  • 2 ss frisk dill, finhakket
  • 0.5 stk rødløk
  • 0.25 stk sitron, saften
  • 0.5 ts salt
  • 0.25 ts pepper

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.

Mills Ekte Majones

Kommentarer

Lignende oppskrifter