Enkel eggesalat med gressløk
Enkel
15 min
Denne nydelige eggesalaten er enkel og rask å lage, og passer perfekt på ristet brød, rundstykker eller knekkebrød. Eggesalaten holder seg 4-5 dager i kjøleskap i en lufttett boks eller et glass, så lag gjerne en stor porsjon når du er i gang så har du både frokost og lunsjen klar.
Ingredienser
2 porsjon
3 stk egg
50 gram Mills Ekte Majones
40 gram lettrømme
1 ss frisk gressløk, finhakket
0.5 ts salt
0.25 ts pepper
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1
Kok eggene i cirka 10 minutter, til de er hardkokte. Avkjøl i kaldt vann.
2
Skrell og grovhakk eggene.
3
Finhakk frisk gressløk.
4
Rør sammen majones, lettrømme, finhakket gressløk, salt og pepper.
5
Vend til slutt inn de grovhakkede eggene.
6
Tips!
Om det er rester av eggesalaten kan du oppbevare det i kjøleskap i en lufttett boks eller et glass i 4-5 dager.
Kommentarer