Enkel eggesalat med gressløk

Enkelt
15 min.
Denne nydelige eggesalaten er enkel og rask å lage, og passer perfekt på ristet brød, rundstykker eller knekkebrød. Eggesalaten holder seg 4-5 dager i kjøleskap i en lufttett boks eller et glass, så lag gjerne en stor porsjon når du er i gang så har du både frokost og lunsjen klar.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Kok eggene i cirka 10 minutter, til de er hardkokte. Avkjøl i kaldt vann.

  2. Skrell og grovhakk eggene.

  3. Finhakk frisk gressløk.

  4. Rør sammen majones, lettrømme, finhakket gressløk, salt og pepper.

  5. Vend til slutt inn de grovhakkede eggene.

  6. Tips! Om det er rester av eggesalaten kan du oppbevare det i kjøleskap i en lufttett boks eller et glass i 4-5 dager.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.

Mills Ekte Majones

Kommentarer

Lignende oppskrifter