
Hjemmelaget eggesalat
Eggesalat er en klassiker som passer både til brødskiven, koldtbordet og spekematbordet. Vi har tilsatt sennep og vårløk i eggesalaten for ekstra god smak og runder den av med frisk smak av syrlig sitron. Prøv denne neste gang du inviterer gjester, eller lag den til frokosten eller matpakken.
Vurder oppskriften
Slik gjør du
-
Kok eggene i cirka 10 minutter, til de er hardkokte.
-
Tips! Lurer du på hvordan du koker egg? Følg vår enkle guide og du trenger aldri mer ergre deg over for bløte eller harde egg: Slik får du perfekt kokte egg – hver gang
-
Grovhakk eggene, finhakk vårløken og ha det i en bolle.
-
Bland sammen Mills majones, sennep, sukker og sitronsaft i en bolle. Tilsett egg og vårløk, og rør forsiktig rundt.
-
Tips! Har du dårlig tid, eller har bare lyst til å gjøre det litt enkelt? Prøv gjerne Delikat sin ferdige eggesalat!
Antall porsjoner:
- 6 stk hardkokte egg, grovhakket
- 0.5 pk Mills Ekte Majones
- 2 ss vårløk, finhakket
- 1 ts sennep
- 0.5 ts sukker
- 0.25 stk sitron, saften
Produkter i oppskriften

Den blir minst like god ved å bytte sennep times curry👍 Og litt mer majones….
Det høres veldig godt ut med curry-smak i eggesalaten! Takk for tipset 😊