
Hvitløksmajones
Enkel
			10 min
		En god hvitløksmajones inneholder akkurat passe mengde hvitløk. Bruker du for mye kan det overdøve de andre, gode smakene i retten. Et annet lurt tips er å velge så fersk hvitløk som mulig, da gammel hvitløk fort kan gi en sterk og stram smak.
Ingredienser
1 porsjon
					
				
				150 gram Mills MAJO
			
			
		
				1 fedd fersk hvitløk, presset
			
			
		Produkter i oppskriften
						Mills MAJO
						
				
							Mills MAJO er en frisk og luftig majones som passer ekstra godt som dipp til potetbåter, fries og… Les mer
						
					Slik gjør du
Tips!
Hvordan vet du om hvitløken er fersk? Har hvitløken grønn kjerne og har krympet i skallet sitt, er den mest sannsynligvis gammel. Du kan også kjenne det på lukten. Fersk hvitløk lukter friskt og mildt, mens gammel hvitløk gjerne får en stram lukt.
2. Lag hvitløksmajonesen ved å blande sammen Mills MAJO og presset hvitløk.
3. Hvitløksmajones smaker fantastisk på burgeren, eller som en dipp til pommes frites, potetbåter eller andre grønnsaker.




Vi ønsker at Mills kunne selge hvitløksmajones i små plastpakker, akkurat som vanlig majones og remulade. Liker ikke smaken av metall i tubene.
Hei Liv Kirsti, tusen takk for tilbakemeldingen. Jeg skal melde det videre til produktansvarlig 🙂 Hilsen Grete