Parmesanfries med urtemajones

Enkelt
50 min.
Sprø, hjemmelagde parmesanfries gir deg den perfekte kombinasjonen av salt og umami, mens urtemajonesen er den friske og syrlige prikken over i-en. Disse parmesanfriesene passer helt ypperlig som tilbehør til burgere, til grillmat eller bare som digg snacks.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Parmesanfries:

  1. Varm opp ovnen til 200 grader.

  2. Vask poteten godt i rennende vann og tørk den med kjøkkenpapir.

  3. Tips! Du kan bruke bakepotet som Estima og Marfona, eller  en kokefast potet som astrix, amandine eller beate.

  4. Skjær opp poteten i fries-strimler.

  5. Legg potet i en ildfast form og dryss over med Flytende Melange, parmesanost, salt og pepper.

  6. Stek på midterste rille i ovnen i 40 minutter.

Urtemajones:

  1. Finhakk timian og persille.

  2. Bland sammen urtene med Mills majones og sitronsaft.

  3. Server nystekte parmesanfries med urtemajones.

Antall porsjoner:

Kommentarer

Lignende oppskrifter

Popcornkylling med chilimajones

Enkelt
35 min.

Søtpotetfries med chipotlemajones

Enkelt
30 min.

Pommes frites med varm cheddardipp

Middels
60 min.